Volgende

LanterFantje Boeken

Hitjes

LanterFantje boeken?

Via StudentEvent kun je LanterFantje boeken!

Lanterfantje bestaat uit twee DJ’s, Caspernova en Thomas van Groningen (tevens MC). Ooit samen gekomen in de zomer van 2013, zijn ze al weer een tijdje bezig aan een razendsnelle opmars.

Lanterfantje is meer dan alleen een DJ-duo. Deze act staat voor een manier van feesten, een manier van stappen. Tijdens een set draait het maar om een ding: los gaan, en de wereld om je heen even vergeten. Je weer even voelen zoals je je als kind voelde op je kinderfeestje. Met vele succesvolle remixen en menig feestje op hun naam, is niks ze te gek. Van festival tot discotheek, van hockeyfeest tot studenten lustrum, LanterFantje laat een ravage van gezelligheid achter. In anderhalf uur neemt Lanterfantje je mee langs de hoogtepunten van de feest, club, urban en meer. Verwacht een act met een hoop diversiteit en humor met als hoogte punt het ‘pie-smashen’. Er gebeurt altijd wat.

Check de Soundcloud van LanterFantje alvast en zet de boxen op standje “ruzie met de buren” om het LanterFantje weekend gevoel te ervaren.

Wil jij LanterFantje boeken? Neem contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van LanterFantje op te vragen! Naast het boeken van LanterFantje denken wij graag mee over de verdere invulling van jullie programma. We zijn gespecialiseerd in zowel bekende als onbekende artiesten. Je hebt bij ons 1 contactpersoon voor de volledige line-up. Zo zorgen we ervoor dat jij je volledig kunt focussen op de andere onderdelen van het event!

LanterFantje