Volgende

Smerrig Diskjochies Boeken

Nieuw

Smerrig Diskjochies boeken?

Via StudentEvent kun je Smerrig Diskjochies boeken.

Glij met je knakkers door alle tenten, schuren, kroegen en festivals om jouw favoriete tracks te horen. De tracks waar vroeger je nicht of zus van ging blozen zoals de wangetjes van onzenen Nick na wat pintjes. Deze twee superhelden draaien aan het wiel alsof Doornroosje voor altijd wakker zal blijven. Spot ze overal, maar altijd met een glimlach en Jordan natuurlijk met een ontbloot torso. Feest en hitsige dames en heren gegarandeerd. Haal ze naar je toe, nu.

Een optreden van deze mannen zorgt dit gegarandeerd voor een Smerrig goed feestje! Drie woorden die een optreden goed omschrijven zijn: Energiek, dynamisch en hitjes!

Interesse in Smerrig Diskjochies? Neem dan contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van Smerrig Diskjochies op te vragen! Naast het boeken van Smerrig Diskjochies denken wij ook graag mee over de verdere invulling van jullie programma. We zijn gespecialiseerd in zowel bekende als opkomende artiesten. Je hebt bij ons 1 contactpersoon voor de volledige line-up. 

Smerrig Diskjochies