Volgende

Bokoesam Boeken

Hiphop

Bokoesam boeken?

Via StudentEvent kun jij Bokoesam boeken.

Samuel ‘Bokoesam’ Sekyere is misschien wel de meest veelzijdige en creatieve hiphopartiest uit de Nederlandse geschiedenis. Hij waant zich in trap, reggae en dancehall. Hij won in 2015 de ‘Pop Award’ met het New Wave-klassiekeralbum. En als je helemaal terug in de tijd wilt gaan, herinner je je misschien nog wel het virale ‘Boter Kaas en Eieren’ of het iconische ‘Jong Belegen’. Samuel was al een icoon in de scene toen de Nederlandse hiphop nog in de kinderschoenen stond.


“Ik weet dat ik de beste ben als het om Dutch Dancehall gaat.” De afgelopen jaren hoorden we diverse geluiden waarmee Bokoesam altijd de zon in het grijze Nederland brengt. Het album ‘Nachtvlinder’ werd beloond met een gouden plaat en legde de basis voor zijn Nederlandstalige dancehall-stijl die we horen op ‘Go Go Club Vol. 1’ en ‘Doe Het Nou Gewoon’. Geïnspireerd door de dancehall en reggae uit de stereo van zijn vader, had Sam op vijftienjarige leeftijd zelfs zijn eigen dancehall-dansgroep. Hij glimlacht en bekent: “Mijn dansnaam was Samsonite.” En met Bokoyoncé zet hij elke kamer op zijn kop terwijl hij experimenteert met hiphop. “In de studio moet ik dom durven zijn.” Laat Samuels openhartige en ontspannen houding je niet voor de gek houden. Door de jaren heen heeft hij hard gewerkt om zijn positie te veroveren

Bokoesam boeken? Neem dan contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van Bokoesam op te vragen! Naast het boeken van Bokoesam denken wij graag mee over de verdere invulling van jullie programma. 

Bokoesam