Volgende

Jebroer Boeken

Rap

Jebroer boeken?

Via StudentEvent kun je nu Jebroer boeken!

Jebroer groeide op in Leiden. Hier was Tim een typisch geval van een ruwe bolster, blanke pit. Mede doordat hij is opgevoed door twee vrouwen, was hij al op zeer jonge leeftijd al de man in huis. Ondanks dat hij tijdens zijn tienerjaren voor de omgeving soms onhandelbaar leek, veranderde deze familieman dankzij zijn open houding in ieders grote broer. Van zijn eigen broertje en zusje, maar ook van zijn vrienden, kennissen, de straat en van jou.

Wanneer jullie Jebroer boeken is dit een garantie voor een knalfeest! Nadat Jebroer in het verleden o.a. een groep vormde met stadsgenoot Keizer, belandde de rapper uiteindelijk in de studio bij producer Boaz van de Beatz. Het collectief rondom Boaz, Nouveau Riche, sloot hem in de armen en kort hierop volgden de eerste releases. Met zijn mega hits als Kind van de duivel, Engeltje en Vaderland veranderd hij elke dansvloer in no-time in een slagveld van springende feestvierders. Dit is de reden dat veel mensen Jebroer boeken. 

De afgelopen jaren stond Jebroer op alle grote festivals in zowel Nederland als België. Ook was hij in de zomermaanden veel te vinden in de populaire badplaatsen als Chersonissos en Albufeira. Met al deze show loopt deze man dagelijks een marathon en is hij niet vies van een knalfeest!

Naast het boeken van Jebroer denken wij ook graag mee over de verdere invulling van jullie programma. Met 1 contactpersoon voor de volledige line-up zorgen wij ervoor dat jij je volledig kunt focussen op de andere onderdelen van het event!
Jebroer boeken of inhuren? Neem contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van Jebroer op te vragen!

Jebroer