Volgende

Freddy Moreira Boeken

Eclectisch

Freddy Moreira boeken?

Via StudentEvent kun je Freddy Moreira boeken!

Maak kennis met Freddy Moreira, een gezellige ladiesman. Naast zijn explosieve performance staat hij bekend om veelbeluisterde mixtapes. Wanneer jullie Freddy Moreira boeken komt hij naar zijn optreden gewapend met heup stimulerende beats. Deze show, vol verrassingen en entertainment, zorgt dat je de echte Freddy Moreira beleving krijgt. Dit doet hij dan ook bijna drie honderd keer per jaar. Hierdoor is een van de meest geboekte acts van Nederland. Mede daarom won hij in 2018 ook de Nightlife Award van “populairste DJ van Nederland”.

Zijn carrière gaat niet alleen in Nederland heel hard, ook in Colombia, de Nederlandse Antillen en Suriname is Freddy Moreira een graag geziene gast! Hij vliegt dan ook regelmatig de zon tegemoet om zijn kunsten te vertonen.

De formule waarmee Freddy Moreira op geheel eigen wijze de dames doet smelten is uniek. Dit wordt gekenmerkt door zijn mix van eclectische House gemixt met Caribbean en Urban sounds. Daarnaast heeft deze man een eindeloze energie. En tel daar ook nog zijn populaire mixtapes bij op. Kortom, get ready for Freddy Moreira.

Interesse in Freddy Moreira? Neem contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van Freddy Moreira op te vragen! Naast het boeken van Freddy Moreira denken wij ook graag mee over de verdere invulling van jullie programma. Met 1 contactpersoon voor de volledige line-up zorgen wij ervoor dat jij je volledig kunt focussen op de andere onderdelen van het event! We zijn gespecialiseerd in zowel bekende als opkomende artiesten. 

Freddy Moreira