Volgende

Chivv Boeken

Rap

Chivv boeken?

Via StudentEvent kun jij Chivv boeken.

Chivv is al jaren onderdeel van rapgroep SBMG. De mannen groeiden dan ook samen op in Amsterdam. Hier zijn ze in 2013 een samenwerking gestart. En niet onverdienstelijk. De naam SBMG is afgeleid van de naam van de Surinaamse band Sawtu Boys, waar een neef van Henkie T. in speelt. Sawtu Boys betekent zoute jongens, oftewel jongens met geld. Het duo wijzigde deze naam in Sawtu Boys Money Gang en kortte deze in tot SBMG.

Sinds 2013 hebben de mannen diverse grote hits gescoord. Hiermee hebben ze dan ook op bijna alle populaire podia in Nederland een knallend optreden gegeven. Bij Chivv kriebelde het al snel om een solo carrière naast SBMG te starten. Met dikke hits ‘Cartier’, ‘Ja’ en ‘Ze willen mee’ is hij dan ook goed van start gegaan met samenwerkingen met Dopebwoy, Hardwell, Bizzey en Kraantje Pappie.

Chivv boeken? Neem dan contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van Chivv op te vragen! Naast het boeken van Chivv denken wij ook graag mee over de verdere invulling van jullie programma. We zijn gespecialiseerd in zowel bekende als onbekende artiesten. Je hebt bij ons 1 contactpersoon voor de volledige line-up. Zo zorgen we ervoor dat jij je volledig kunt focussen op de andere onderdelen van het event! 

Chivv