Volgende

Rolf Sanchez Boeken

Zomers

Rolf Sanchez boeken?

Via StudentEvent kun je Rolf Sanchez boeken.

Rolf Sanchez is op dit moment het grootste en meest succesvolle export product van Nederland op het gebied van Latin muziek. Na maar liefst drie nummer 1-hits in de US Radio Billboard, vele uitverkochte shows in Midden-en Latijns-Amerika én zijn nominaties voor twee verschillende major awards, keerde de King of Dutch Latin, na een verblijf van enkele jaren in de VS, afgelopen jaar weer terug naar Nederland.

Ook hier gaf Rolf zijn visitekaartje als top entertainer af en maakte Latin onder een breed publiek geliefd. Onder andere middels zijn succesvolle deelname aan het televisieprogramma ‘De Beste Zangers’ waaruit Rolf’s duet met Emma Heesters ‘Pa Olvidarte’ voortkwam. Het nummer was de hoogste stijger in de hitparade, belandde binnen drie weken in de Top 5, is het hoogst genoteerde Spaanstalige nummer ooit in de Top 40 en behaalde onlangs platina. In maart 2020 bracht hij zijn eigen single ‘Como Tu’ uit, welke inmiddels al meer dan 4 miljoen keer is gestreamd. Ook zijn single ‘Mas Mas Mas’ werd direct een succes en o.a. alarmschijf bij Qmusic.

Rolf Sanchez boeken? Neem dan contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van Rolf Sanchez op te vragen! Naast het boeken van Rolf Sanchez denken wij ook graag mee over de verdere invulling van jullie programma. We zijn gespecialiseerd in zowel bekende als opkomende artiesten. 

Rolf Sanchez