Volgende

Yung Felix Boeken

Urban

Yung Felix boeken?

Via StudentEvent kun je Yung Felix boeken.

Yung Felix is de laatste jaren niet weg te denken uit de hitlijsten. Als producer werkte hij al snel samen met artiesten als Speeskees en Jiggy Dje. Waar hij van eerst genoemde zijn bijnaam Yung Felix kreeg. Vervolgens heeft hij van 2013 tot 2016 een buitenlands avontuur gehad met niemand minder dan Yellow Claw. Met deze mannen maakte hij verschillende internationale knallers!

In 2017 begon het te kriebelen bij Yung Felix om zelf vaker op het podium te staan. Hiervoor maakte hij afgelopen jaar platen met Bizzey, Kraantje Pappie, Murda en vele anderen. Inmiddels is hij, met miljoenen streams op youtube en Spotify, ook niet meer weg te denken van de podia. Ook de komende jaren zal daar weinig verandering in komen. Naar eigen zeggen heeft Yung Felix nog veel “hitmateriaal” op de plank klaarliggen. Mede daarom hebben veel festivals Yung Felix alweer op de line-up staan voor komende zomer!

Yung Felix boeken? Neem dan contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van Yung Felix op te vragen! Naast het boeken van Yung Felix denken wij graag mee over de verdere invulling van jullie programma. We zijn gespecialiseerd in zowel bekende als opkomende artiesten. Met 1 contactpersoon voor de volledige line-up zorgen wij ervoor dat jij je volledig kunt focussen op de andere onderdelen van het event! 

Yung Felix