Volgende

Dries Roelvink Boeken

Nederlandstalig

Dries Roelvink boeken?

Via StudentEvent kun je Dries Roelvink boeken! Met onze service zorgen wij ervoor dat jij je volledig kunt focussen op de overige organisatie van het event!

Mede door zijn ruime stembereik en zijn brede repertoire, is een optreden van Dries Roelvink een overweldigende gebeurtenis. Dries is een graag geziene gast op feestjes, partijen en evenementen in het gehele land. Zijn optredens staan garant voor kwaliteit, gezelligheid en een optimale sfeer. Dries zorgt voor de juiste sfeer op het juiste moment, ook bij een gezellige bruiloft, bedrijfsfeest of in een bruin café. Kortom Dries staat voor een geslaagde avond!!

De afgelopen jaren is Dries uitgegroeid tot een TV personality. Zo verscheen hij o.a. in Let’s Dance, Sterren dansen op het ijs, Sterren boksen, Jensen, Jouw vrouw mijn vrouw, Ranking the Stars, Vijftig tinten grijs, Tour du Jour, Live for you, RTL late night, Chantal blijft slapen en DWDD. Daarnaast werd de real life soap “De Roelvinkjes” die in 2015 op de buis verscheen, een groot succes.

Naast het boeken van Dries Roelvink denken wij graag mee over de verdere invulling van jullie programma.
Dries Roelvink boeken? Neem contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van Dries Roelvink op te vragen!

Dries Roelvink