Volgende

Party Animals Boeken

Guilty Pleasure

Party Animals boeken?

Via StudentEvent kun je nu ook de Party Animals boeken!

Met oud & nieuw 95/96 vond op een feestje in Zuid-Limburg het eerste Nederlandse live optreden van de Party Animals plaats.  Een stormachtige periode volgde met drie nummer 1 singles en vele top tien hits. De CD “Gang Of 4” uit het jaar 2004 geeft een prachtig overzicht van de bekendste hits door de jaren heen. Dit inclusief de bijbehorende videoclips op de DVD. Ook vijftien jaar later en meer dan 800 optredens verder lijkt het of er niets is veranderd. Nog steeds rijden de Party Animals in hun luxe tourbus het hele land door. Met hun knallende show hebben ze inmiddels  ook de harten van een totaal nieuwe generatie feestbeesten veroverd!

De eerste kennismaking met de Party Animals was in de videoclip van de Flamman & Abraxas remix van I wanna be a hippy van Technohead. In de videoclip waren drie gabbers en een hippy te zien. De Nederlandse producers Jeroen Flamman & Jeff ‘Abraxas’ Porter, die achter de remix zaten, ontdekten de vier en vrij snel na de hit gingen de Party Animals als eigen groep verder.

Naast het boeken van de Party Animals denken wij ook graag mee over de verdere invulling van jullie programma.
De Party Animals boeken? Neem contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van de Party Animals op te vragen! We zijn gespecialiseerd in zowel bekende als onbekende artiesten.

Party Animals