Volgende

Lamme Frans Boeken

Feest

Lamme Frans boeken?

Via StudentEvent kun jij Lamme Frans boeken. Met 1 contactpersoon voor de volledige line-up zorgen wij ervoor dat jij je volledig kunt focussen op de andere onderdelen van het event!

Lamme Frans heeft áltijd trek in een feestje! Hij wilt dan ook nooit een feestje missen. Deze Brabander is ten alle tijden bomvol met energie en staat te springen op het podium! Hij tovert elke feestlocatie in no time om tot een carnaval-polonaise-confettiparadijs.

Met miljoenen views op YouTube is Lamme Frans momenteel door het hele land bekend, maar toch vooral in het zuiden des lands. Verschillende hits als ‘Wakker met een biertje’ en ‘Alles in Een’ hebben Lamme Frans de carnaval top in geholpen. Ondertussen is Lamme Frans ook bekend van zijn eigen YouTube-serie ‘Lamme Frans on Tour’. Naast een feestje bouwen is hij sociaal dus ook bij iedereen bekend!

Lamme Frans boeken boeken? Neem dan contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van Lamme Frans op te vragen! Naast het boeken van Lamme Frans denken wij graag mee over de verdere invulling van jullie programma. 

Lamme Frans