Volgende

Michel de Hey Boeken

Techno

Michel de Hey boeken?

Bij StudentEvent kun je Michel de Hey boeken.

Het is altijd al een ontdekkingstocht geweest in de elektronische muziek. Het continu meenemen van het publiek naar nieuwe onverwachte geluiden. Om de aandacht van de dansvloer vast te houden, en zelfs te verbeteren met een continu element van verrassing. Daarin is innovatie is altijd een drijvende kracht geweest in de dance. Eén van de belangrijkste gidsen in deze altijd veranderende scene is zeker Michel de Hey. Met een, toch wel behoorlijk ruime, ervaring van 30 jaar is hij een wereldwijd gerespecteerd dj, producer, labelbaas en party-organisator. En met de nieuwe hoofdstukken die tegenwoordig worden toegevoegd, is zijn verhaal nog volop in ontwikkeling.

Prijs Michel de Hey?

Wil je de prijs weten voor een optreden van Michel de Hey, dan ben je bij Studentevent aan het juiste adres. Met een transaparante werkwijze zorgen we voor de scherpste prijs voor Michel de Hey.

Michel de Hey boeken? Neem dan contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van Michel de Hey op te vragen! Naast het boeken van Michel de Hey denken wij ook graag mee over de verdere invulling van jullie programma. We zijn gespecialiseerd in zowel bekende als onbekende artiesten. Je hebt bij ons 1 contactpersoon voor de volledige line-up. Zo zorgen we ervoor dat jij je volledig kunt focussen op de andere onderdelen van het event!