Volgende

Otto Wunderbar Boeken

Après Ski

Otto Wunderbar boeken?

Via StudentEvent kun jij Otto Wunderbar boeken.

KEIN OTTO? KEIN PARTY!!
Dat kun je wel zeggen ja! Hij is de meest geboekte Oktoberfeest en Après Ski DJ van Nederland en staat garant voor PARTY OHNE ENDE!

Ooit begonnen als Oktoberfeest act maar inmiddels uitgegroeid tot veel meer dan dat. Hij is de koning van de Après Ski, Doctorandus Oktoberfeest, Prins Carnaval en Chef du Festival. Otto is een feestsensatie die ieder event omver weet te blazen met een overdosis aan feest. Otto draait, zingt, danst, sjanst en weet zowel nationaal als internationaal iedere locatie om te toveren tot een waar Partyparadijs. Verwacht een set vol met de allerbeste partyknallers aus der Heimat, eigen hitjes en alles met de stempel ‘party‘ van ver daar buiten.

Singen sie mit… WUNDERBAR, WUNDERBAR…!!!

Otto Wunderbar boeken? Neem dan contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van Otto Wunderbar op te vragen! Naast Otto Wunderbar denken wij ook graag mee over de verdere invulling van jullie programma. We zijn gespecialiseerd in zowel bekende als opkomende artiesten. Je hebt bij ons 1 contactpersoon voor de volledige line-up. Zo zorgen we ervoor dat jij je volledig kunt focussen op de andere onderdelen van het event! 

Otto Wunderbar