Volgende

Outsiders Boeken

Opvallend

Outsiders boeken?

Via StudentEvent kun jij Outsiders boeken!

Outsiders is een getalenteerde muziekliefhebber waar het entertainen in het bloed zit. Met zijn energieke performance en geweldige Freestyle mix van EDM naar de hardere stijlen is Outsiders een echte alleskunner op het podium. Met ruim 200 boekingen per jaar is hij al meer dan 4 jaar een bekende naam in de Nederlandse DJ scene en breekt hij (letterlijk) elk podium helemaal af. Niet voor niet dat hij een concept gestart is dat Rebel heet. Zoals hij het zelf verwoord, mogen er alleen echte rebellen komen. En als je op Youtube kijkt kom je meer dan genoeg feestende en springende massa’s mensen tegen.

Dankzij internationale boekingen in o.a. de Caribbean, Azië en de Europese badplaatsen is Outsiders ook erg bekend bij een breed publiek. Zo gaat hij elke zomer met zijn maatje Darkraver alle festivals in binnen en buitenland af. Deze combinatie zorgt voor een ongekende energie en gekte vanaf het podium wanneer jullie Outsiders boeken. 

Naast het boeken van Outsiders denken wij graag mee over de verdere invulling van jullie programma. Outsiders boekenNeem dan contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van Outsiders op te vragen!

Outsiders