Volgende

Kruzo Boeken

Student DJ's

Kruzo boeken?

Via StudentEvent kun je Kruzo boeken.

Koen, beter bekend als Kruzo, is een goedlachse allrounder uit het Brabantse landschap. Al vanaf jonge leeftijd is hij bezig met de schuifjes en knopjes, hetgeen hem al naar mooie podia bracht. Zo kon hij onder meer Wish Outdoor, HockeyLoverz, Lakedance en Festyland al op zijn CV bijschrijven. Kruzo draait desgewenst sets van 60 minuten, maar is ook te boeken voor avondvullende sets. Afhankelijk van de speeltijd, het publiek en de line-up switcht de krullenbol tussen genres en tempo’s. Één ding hebben alle sets gemeen; er komt een gezonde overdosis energie aan te pas.

De jongeling wil zijn publiek zien lachen en dat hoor je terug in de platenkeuze. Hij heeft gekozen voor een vrolijke, positieve en dansbare sound. In zijn sets hoor je recente hits terug, maar wordt er ook af en toe in de archieven gedoken.

Kruzo boeken? Neem dan contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van Kruzo op te vragen! Naast het boeken van Kruzo denken wij ook graag mee over de verdere invulling van jullie programma. We zijn gespecialiseerd in zowel bekende als opkomende artiesten. 

Kruzo