Volgende

Mr Belt & Wezol Boeken

Tech House

Mr Belt & Wezol boeken?

Via StudentEvent kun je vanaf nu Mr Belt & Wezol boeken!

Dit DJ-duo Mr Belt & Wezol  is in 2013 begonnen met draaien. Bart & Sam, zoals ze in het echt heten hadden de smaak al snel te pakken. Vrijwel direct na hun start ging het hard met de mannen. Een van hun eerste tracks werd opgepakt door Oliver Heldens en niet veel later tekenden ze een contract bij het grote Spinnin’ Records. Een muzieklabel dat internationaal veel aanzien geniet. Inmiddels zijn ze internationaal doorgebroken en staan ze op verschillende grote festivals. Hun DJ-set bestaat uit tracks met de toegankelijke breaks van progressive house, maar dan met de groove van UK-house.

Ondanks een serieuze muziek carrière nemen de mannen zichzelf alles behalve serieus. Op hun Youtube kanaal plaatsen de mannen video’s waar ze hun mixtape promoten. De achtergrond en dansmoves zijn elke keer weer een verrassing. Niet te omschrijven, gewoon kijken!

Interesse in Mr Belt & Wezol? Neem contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van Mr Belt & Wezol op te vragen! Naast het boeken van Mr Belt & Wezol denken wij graag mee over de verdere invulling van jullie programma. We zijn gespecialiseerd in zowel bekende als onbekende artiesten.

Mr Belt & Wezol