Volgende

Tabitha Boeken

Nieuw

Tabitha boeken?

Via StudentEvent kun je Tabitha boeken.

Tabitha is sinds haar megahit Hij is van mij met onder andere Kris Kross Amsterdam, Maan en Bizzey geen onbekende meer. Ze scoorde samen met Ronnie Flex eerder al kleine succesjes met Is dit over. Maar haar echte succes kwam een jaar later. Inmiddels is ze vele hits en samenwerkingen verder. Hiervoor moet je denken aan samenwerkingen met Kraantje Pappie, Nielson en Rolf Sanchez. Om er maar een paar te noemen.

Op Spotify en Youtube vliegen de miljoenen streams haar om de oren. En dat bleef niet onopgemerkt. Ze verkocht Paradiso al uit, stond op diverse grote festivals met haar band. Naast haar liefde voor muziek richte Tabitha ook een stichting op: Mooi zoals je bent. Hiermee richt zij zich op het motiveren en stimuleren van jongeren door trainingen en evenementen aan te bieden om hun ontwikkelingsproces en zelfbeeld te verbeteren.

Tabitha boeken? Neem dan contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van Tabitha op te vragen! Naast het boeken van Tabitha denken wij ook graag mee over de verdere invulling van jullie programma. We zijn gespecialiseerd in zowel bekende als opkomende artiesten. Je hebt bij ons 1 contactpersoon voor de volledige line-up. Zo zorgen we ervoor dat jij je volledig kunt focussen op de andere onderdelen van het event! 

Tabitha