Volgende

Ronnie Flex Boeken

Nederhop

Ronnie Flex boeken?

Via StudentEvent kun je Ronnie Flex Boeken!

Voor iemand die in 2018 pas zesentwintig jaar wordt heeft hij al een flinke carrière achter de rug. Met een hoogtepunt in een uitverkochte Ahoy Rotterdam voor zijn eigen show, is dit uniek voor een Nederlandse artiest. De lijst hits waarmee hij de afgelopen jaren in de top40 heeft gestaan is bijna eindeloos. En ook de shows doen er niet voor onder. Zo stond hij op werkelijk alle toonaangevende festivals. Ook zie je hem steeds vaker met zijn live band optreden. Een ander moment waar hij goed mee scoorde was zijn optreden samen met Blof op het North Sea Jazz festival. Hiermee bewees hij van alle markten thuis te zijn.

Wanneer jullie Ronnie Flex boeken heb je de garantie dat hij met zijn mix van hip-hop, dancehall en rap het energie level flink omhoog gooit. Zijn shows staan bekend om de herkenbare hits en heerlijke meezingers, wat weer voor een goede variatie in de sfeer zorgt en waar iedereen volop in mee gaat. Al zijn hits als “Energie”, “Party”, “Drank & Drugs”, “Niemand” en “Niet omdat het moet” zullen in sneltrein vaart voorbij komen!

Ronnie Flex boeken? Neem contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van Ronnie Flex op te vragen! Naast het boeken van Ronnie Flex denken wij ook graag mee over de verdere invulling van jullie programma.

Ronnie Flex