Volgende

$hirak Boeken

Urban

$hirak boeken?

Via StudentEvent kun je $hirak boeken

$hirak is bekend van de vele hits welke hij met onder andere Ronnie Flex en Lil Kleine maakte. Ook was hij de producer achter het overgrote deel van het album “New Wave”. Door de mega hits Drank & Drugs, Zeg dat niet en Krantenwijk brak $hirak ook door als dj. Met al deze hits op zijn naam kunnen we wel stellen dat hij weet wat zijn gasten willen, en dit hoor je dan ook terug wanneer jullie $hirak boeken. Hits, hits en nog eens hits vliegen over de dansvloer afgewisseld met een vernieuwende sound van de toekomst.

Terwijl hijzelf de hitjes achter elkaar mixt neemt de host jullie mee op een uur durende reis van springen, dansen en meezingen! Mede daarom is hij op zowel festivals, clubs als studentenfeesten een graag geziene gast. Dus wacht niet te lang, anders zit zijn agenda straks al vol.

Interesse in $hirak? Neem dan contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van $hirak op te vragen! Naast het boeken van $hirak denken wij graag mee over de verdere invulling van jullie programma. We zijn gespecialiseerd in zowel bekende als opkomende artiesten. 

$hirak