Volgende

Envello Boeken

Student DJ's

Envello boeken?

Via StudentEvent kun jij Envello boeken.

Envello is een DJ die flexibel mixt tussen al het dans- en herkenbare. Denk aan hitjes, disco klassiekertjes, guilty pleasures en house. En wanneer het echt kan een Nederlandstalige melaller. Niks is hem te gek. In 2017 won hij de titel “UITDJ” van de Utrechtse Introductie Tijd. Dit was voor 4200 studenten, waardoor zijn carriëre ook een boost kreeg. Sindsdien is hij veel te vinden bij clubs, hockeyfeesten, gala’s en andere studentenfeesten om iedere feestganger in de party groove te krijgen.

Ben jij dus op zoek naar een flexibele dj die van alle markten thuis is en de boel zeker op stelten zet? Dan is Envello de man! Luister zijn Soundcloud of bekijk een video om lekker in de sfeer te komen.

Envello boeken? Neem dan contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van Envello op te vragen! Naast het boeken van Envello denken wij ook graag mee over de verdere invulling van jullie programma. We zijn gespecialiseerd in zowel bekende als opkomende artiesten. Zo zorgen wij ervoor dat jij je volledig kunt focussen op de andere onderdelen van het event! 

Envello