Volgende

Weekend Warriors Boeken

Bands

Weekend Warriors boeken?

Via StudentEvent kun je Weekend Warriors boeken! Weekend Warriors is de nieuwste sensatie op de Nederlandse festivalbodem. Met militaire precisie vuren deze podiumdieren een explosieve show met ongeëvenaarde hitdichtheid op je af. Een staakt-­het-‐feesten is uitgesloten!

Bewapend met een niet aflatend enthousiasme en een overdosis energie spelen de Weekend Warriors ieder weekend alsof het hun laatste is: af en toe hard en vuig, af en toe wat chaotisch, maar altijd met een flinke dosis humor en interactie. Rock, house, hiphop of happy hardcore: floorfillers en guilty pleasures van begin tot eind, naadloos aan elkaar gesmeed tot een anderhalf uur durende liveshow.

Met drie leadzangers, een rockende snarenafdeling, een klassieke pianist én een jazzpianist is de muzikaal meest verwarrende avond van je leven gegarandeerd. De Weekend Warriors voelen zich overal thuis. Feesttenten, studentenfeesten en festivals stonden al op het programma, maar ook Paradiso, de Melkweg en het Concertgebouw gingen al plat.

Naast het boeken van Weekend Warriors denken wij graag mee over de verdere invulling van jullie programma. Weekend Warriors boeken? Neem contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van Weekend Warriors op te vragen!

Weekend Warriors