Volgende

Team Disco Snolly Boeken

Disco

Team Disco Snolly boeken?

Via StudentEvent kun je Team Disco Snolly boeken!

“Eigenlijk is het onbegrijpelijk dat het zo lang op zich heeft laten wachten, maar Tilburg mag zich eindelijk een echt Discofeest rijker rekenen. Met misschien wel een overkill aan evenementen denkt de organisatie van Disco Snolly een nog stiekem best groot gat te hebben gevonden dat zij vanaf november vol passie en enthousiasme in gaat vullen!” En ik loog er niet om, jaren later mag ik met mijn feestje Disco Snolly nog steeds iedere eerste vrijdag van de maand de Cul de Sac “uitverkopen”.

Team Disco Snolly interpreteert disco in de breedste zin van het woord en altijd staat één ding voorop: Meezingen! De DJ’s hebben allemaal hun eigen disco-expertises: de één laat je genieten van de beste vinylplaten, de ander gooit de grootste klassiekers en hits uptempo achter elkaar en misschien verrast weer een andere je wel met de grootste onbekende pareltjes. Af en toe even met één been buiten het discoboekje, maar wel altijd met disco-invloeden! Inmiddels bekend van o.a. een uitverkocht Poppodium 013, Paaspop en SBS6 De Dansmarathon.

Interesse in Team Disco Snolly? Neem contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van Team Disco Snolly op te vragen! Naast het boeken van Team Disco Snolly denken wij graag mee over de verdere invulling van jullie programma. We zijn gespecialiseerd in zowel bekende als opkomende artiesten.

Team Disco Snolly