Volgende

De Sluwe Vos Boeken

Techno

Wil je De Sluwe Vos boeken?

Via StudentEvent kun je De Sluwe Vos boeken!

Agressieve kicks, rollende snares en hats die door je trommelvlies snijden. Dit zijn de kenmerken van het geluid dat De Sluwe Vos produceert. Met een enorme dosis passie en ervaring is Robert Vosmeijer klaar om zijn stempel op de Nederlandse Techhouse/Techno Scene te drukken. Op jonge leeftijd werd hij al 2e bij Kunstbende, wat hem een kans gaf om in Studio 80 en het westergas terrein te draaien.

In de loop van de jaren ontwikkelde De Sluwe Vos zijn geluid steeds meer. Tot op heden blijft zijn sound niet in 1 hokje te plaatsen. Dit zorgt ervoor dat hij erg flexibel is. Met een enorme muzikale kennis en een platenkeus die uit een hele andere dimensie lijkt te komen. Hierdoor tilt hij op elk moment de avond naar een ander niveau. Door verschillende stijlen te mixen tot een sound die je niet snel zou verwachten, weet De Sluwe Vos continu de ogen op zich gericht te krijgen. Daarom gaat hij voor een origineel en bijzonder geluid, voor minder komt hij zijn bed niet uit.

Als dj heeft De Sluwe Vos al een aardige bagage aan ervaring. Deze draaistijl is het best te omschrijven als hoogst energiek. De beste man is namelijk pas tevreden als hij bloedend zwetend en totaal gebroken de club uit gaat. Hierin neemt hij zijn publiek graag mee. Dit plan van aanpak heeft hem dan ook op veel plekken gebracht: Sziget, FORMAT, Studio 80 en met zijn gloednieuwe residentie bij Club Junx op zak kan je gerust stellen dat je de komende tijd nog veel van De Sluwe Vos gaat horen!

Naast het boeken van De Sluwe Vos denken wij graag mee over de verdere invulling van jullie programma. Neem contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van De Sluwe Vos op te vragen! We zijn gespecialiseerd in zowel bekende als onbekende artiesten.

De Sluwe Vos