Volgende

K-Liber Boeken

00's

K-Liber boeken?

Via StudentEvent kun je K-Liber boeken!

K-Liber 4life is voornamelijk bekend geworden in de jaren 90 met de hit “Viben”. Deze Nederlandse groep van Antilliaanse afkomst maakt voornamelijk vrolijke muziek, waarbij vooral de dames met hun billen schudden. Naast “Viben” hadden ze hits met nummers als “Magnifico”, “Dansen” en “Schudden met die billen”. Daarnaast treden ze vaak op in samenwerking met “Trafassi”, “La Rouge”. “Replay” en “Def Rhymz”. Bovendien hebben ze onlangs nog een single gemaakt, dat geproduceerd is door “Dj Galaga”. Deze plaat is bij diverse radiostations gedraaid en in de top 25 beland.

Met optredens op het Noorderslag Festival, Diverse Pop Podia’s, Club Tours zijn ze ver uit de meest populaire urban groep die er in Nederland is. Daarom is het ook niet gek dat ze door TMF genomineerd werden voor de populairste urban groep. Zodra jullie K-Liber boeken zorgt dat ervoor dat de dames schudden en schuren, de heren springen en feesten. Gegarandeerd dat ze ook jouw feest helemaal los laten gaan met hun zomerse klanken.

Interesse in K-Liber? Neem contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van K-Liber op te vragen! We zijn gespecialiseerd in zowel bekende als onbekende artiesten. Naast het boeken van K-Liber denken wij graag mee over de verdere invulling van jullie programma.

K-Liber