Volgende

The Recipe Boeken

Bands

The Recipe boeken?

Via StudentEvent kun je The Recipe boeken!

Dé non-stop partyband: alle hits in de mix en live gespeeld met veel energie, enthousiasme en plezier.  Hiermee onderscheiden ze zichzelf elke show als coverband! Met een menukaart vol dansbare hits en de beste ingrediënten zorgt hun recept voor FEEST! Vette Entertainment op het podium, interactie met het publiek en een volle dansvloer, dit recept lukt altijd!

Partyband The Recipe speelt veel op de grotere bedrijfsfeesten, maar ook op festivals, privéfeesten, en studentengala’s, kortom overal. The Recipe is the best of both: snelheid en afwisseling van alleen de beste hits zoals je kent van een DJ, gecombineerd met show, entertainment en alles helemaal live gespeeld door een professionele topband! Alle hits in de mix, de lekkerste dansbare bekende covers achter elkaar door met een vleugje rock en een snufje Nederlandstalige meezingers: dát is The Recipe live!

The Recipe boeken? Neem contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van The Recipe op te vragen! Naast het boeken van The Recipe denken wij ook graag mee over de verdere invulling van jullie programma.

The Recipe