Volgende

Jody Bernal Boeken

Bekend van TV

Jody Bernal boeken?

Via StudentEvent kun je Jody Bernal Boeken!

Hij werd geboren op 12 november 1981 in Bogota, Colombia. Jody was nog maar 6 maanden oud toen hij werd geadopteerd door een Nederlandse familie. Hierdoor groeide Jody Bernal dan ook op in Delft. Nadat hij op een Spaanstalige cd het nummer ‘Que Si Que No’ hoorde was hij verkocht. Hierdoor besloot Jody samen met zijn goede vriend en tevens topproducer Hans van Eijk een eigen versie te gaan maken. Dit werd onverwacht zo’n grote hit dat het maar liefst 15 weken lang de best verkochte single van Nederland was!

Er werd in 2017 opnieuw een mega hit gescoord. Ditmaal door samen met The Boy Next Door een geweldige zomerhit met “La Collegiala” te maken. Tijdens dit super vrolijke nummer heb je direct de drang om aan de cocktails te gaan! Wanneer jullie Jody Bernal boeken staat hij bekend om een energieke en vrouwvriendelijke show. Met zijn zomerse hits zorgt hij dat de temperatuur direct een paar graden omhoog gaat!

Jody Bernal Boeken? Neem contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van Jody Bernal op te vragen! Naast het boeken van Jody Bernal denken wij ook graag mee over de verdere invulling van jullie programma. We zijn gespecialiseerd in zowel bekende als onbekende artiesten. Met 1 contactpersoon voor de volledige line-up zorgen wij ervoor dat jij je volledig kunt focussen op de andere onderdelen van het event! 

Jody Bernal