Volgende

Wolter Kroes Boeken

Nederlandstalig

Wolter Kroes boeken?

Via StudentEvent kun je Wolter Kroes boeken!

Persoonlijk, bevlogen en altijd werkend vanuit passie voor zijn vak. Dat zijn kenmerken waarmee Wolter Kroes zichzelf niet alleen al jarenlang onderscheidt, maar die er ook voor zorgen dat hij zich als artiest en mens blijft doorontwikkelen.

De muzikale carrière van zanger Wolter Kroes begint al op 5-jarige leeftijd als hij drumles krijgt. Op 20-jarige leeftijd wint hij als zanger een talentenjacht waardoor zijn leven voorgoed in het teken komt te staan van het zingen en wel op zoveel mogelijk plaatsen. Enkele jaren later krijgt Wolter zijn eerste platencontract aangeboden.

In 1995 breekt Wolter door met de single ‘Laat me Los’. Het wordt zijn eerste superhit. Dit nummer staat op zijn eerste gelijknamige album. Een reeks van hits volgen waarvan enkele tot ware evergreens zijn uitgegroeid: ´Ik ben je Prooi‘, ´Ik heb de hele nacht liggen dromen’ en ‘Wat een Heerlijke Dag’.

Wolter Kroes heeft een aanwezige drang om mensen te raken en blij te maken. Dat is en blijft zijn allerbelangrijkste drijfveer en dit is hem dan ook vaak gelukt. Wolter Kroes weet je nou eenmaal te raken, maar heeft de kracht om het moment erna het dak eraf te knallen!

Naast het boeken van Wolter Kroes denken wij ook graag mee over de verdere invulling van jullie programma. Wolter Kroes boeken? Neem contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van Wolter Kroes op te vragen!

Wolter Kroes