Volgende

Bankzitters Boeken

Youtube

Bankzitters boeken?

Via StudentEvent kun je Bankzitters boeken!

Sinds 2017 zijn Bankzitters bekend bij het grote Nederlandse publiek. De groep die vandaag de dag bestaat uit Milo ter Reegen, Koen van Heest, Robbie van de Graaf, Raoul de Graaf &Matthyas het Lam, hebben hun bekendheid te danken aan hun succesvolle Youtube carrière. In 2019 ontvingen ze hiervoor bij de Veed Awards de prijs voor de beste nieuwkomer. Vervolgens begonnen ze als groep ook met het uitbrengen van muziek. ‘Niks’ en ‘Eenzaam’ kwamen allebei uit in 2019. Opgevolgd door ‘Zuipen Tot We Kruipen’ in 2020. De tracks warensuccesvol, maar het écht grote muzikale succes is de jaren daarop ontstaan. Zo brachten ze in2021 de tracks ‘Stapelgek’, ‘Baldadig’ en ‘Factureren’ uit.

Het grootste muzikale succes volgde in 2022, met de release van het nummer ‘Je Blik Richting Mij’. De track stond wekenlang op #1 in de Spotify Charts en is inmiddels goed voor ruim 15 miljoen streams op Spotify, evenals 3.9 miljoen views op Youtube. Hoewel muziek niet de grootste ambitie is voor de heren, genieten ze wel van het plezier en succes dat het oplevert. Bankzitters komen live met een energieke show van 30 minuten vol met hun eigen hits, heerlijke party-tracks en goede meezingers

Interesse in Bankzitters? Neem contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van Bankzitters op te vragen! Naast het boeken van Bankzitters denken wij graag mee over de verdere invulling van jullie programma. We zijn gespecialiseerd in zowel bekende als opkomende artiesten.

Bankzitters