Volgende

Lil Kleine Boeken

Nederhop

Lil Kleine boeken?

Via StudentEvent kun je vanaf nu Lil Kleine boeken! 

Zijn populariteit begon bij de single genaamd “Drank & Drugs”. Dit nummer ontplofte begin  juni 2015 en werd al zeer snel op alle radiostations in Nederland én België gedraaid. Ook op alle festivals was deze hit voor alle grote artiesten een zekerheidje, resulterend in een regelrechte nummer 1-hit in de Nederlandse Top40, op Spotify en in de iTunes store. Een nieuwe Nederlandse superster is geboren.

Om precies te zijn starte dat in 1994 in Amsterdam. Als kleine jongen had hij al praatjes, en die zijn de afgelopen jaren niet bepaald weg gegaan. Hij is veel in de media en op dikke feesten te vinden. En door de jaren heen heeft hij dan ook geleerd hoe hij hier het maximale uit moet halen. Wanneer jullie Lil Kleine boeken kun je er dus wel vanuit gaan dat je feest omgetoverd wordt tot een knalfeest! Mede door de vele hits als Krantenwijk, Alleen, Patsergedrag en Niet omdat het Moet, zal stilstaan voor jullie geen optie zijn!

Lil Kleine boeken? Neem contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van Lil Kleine op te vragen! Naast het boeken van Lil Kleine denken wij graag mee over de verdere invulling van jullie programma.

Lil Kleine