Volgende

Snelle Boeken

Nederhop

Snelle boeken?

Via StudentEvent kun je Snelle boeken.

Snelle, in het dagelijks leven Lars Bos is een harde werker. Hij is dan ook vastberaden is om te bewijzen dat een normale Hollandse jongen met een hazenlip ook een muzikaal verhaal heeft dat vele kan inspireren. Zo geniet ik echt van het knutselen met woorden en het spelen met de manier waarop ik dingen zeg. Mijn plek en perspectief zijn binnen de hiphop niet alledaags maar daardoor juist interessant.

Snelle’s sound wordt gekenmerkt door instrumenten als piano, gitaar en saxofoon. Dit, met moderne trapbeats en een authentieke woordkeus, zorgt voor een verfrissende en ietwat wavey sound. Zijn dorpse vriendengroep blijft belangrijk voor Snelle. Hij zet met zijn muziek en video’s een ‘young independent boys having fun’ cultuurtje neer. Hierbij is het voor hem belangrijk dat iedereen zijn hart volgt. Zijn muziek neemt je mee in het studentenleven van nu en al haar verleidingen.

Snelle boeken? Neem dan contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van Snelle op te vragen! Naast het boeken van Snelle denken wij ook graag mee over de verdere invulling van jullie programma. We zijn gespecialiseerd in zowel bekende als onbekende artiesten. 

Snelle