Volgende

Bram Krikke Boeken

Youtube

Bram Krikke boeken?

Via StudentEvent kun je Bram Krikke boeken.

Je kunt niet meer om hem heen, Bram Krikke is de man van dit moment! Met het kanaal “Bramos” scoorde hij zijn eerste bekendheid. Maar toen hij in 2017 als student journalistiek een baan kreeg aangeboden bij Slam FM ging het pas echt los! Als vaste sidekick van Tom van der Weerd bij Club Ondersteboven breken ze de studio elke keer weer af. En naast dat het een van de best beluisterde programma’s. Daarnaast maakt hij de serie “Bram in de Buurt” op het youtube kanaal van Slam. Rond een miljoen views was meer regel dan uitzondering. Niet slecht!

Nadat hij de halve radiowereld diste en de track Potentie met andere youtube sterren Stefan & Sean maakte was ook de artiest geboren. Potentie werd een mega carnavalshit in 2019. Om dit in 2020 met Frikandel Speciaal nog even dubbel en dwars over te doen. Wil je een goed georganiseerde chaos op je podium? Dan ben je bij Bram Krikke aan het goede adres!

Bram Krikke is solo te boeken, maar ook in combinatie met zijn partners in crime: Stefan & Sean. Tijdens carnaval 2020 gingen de mannen al met elkaar op tour, en deze video geeft daar een mooie samenvatting van.

Interesse in Bram Krikke? Neem dan contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van Bram Krikke op te vragen! Naast het boeken van Bram Krikke denken wij ook graag mee over de verdere invulling van jullie programma. We zijn gespecialiseerd in zowel bekende als onbekende artiesten. 

Bram Krikke