Volgende

5 artiesten die je nu wil volgen op Instagram! Boeken

Wij zijn al fan van ze, jij ook?

Naast het podium delen artiesten hun kunsten ook steeds meer op Instagram. En dat doen ze niet onverdienstelijk! Met de (honderd) duizenden volgers is de vraag naar vette content vanuit hun kant steeds groter. Wij selecteerden de 5 leukste artiesten die je nu moet gaan volgen op Instagram!

Bram Krikke

Met meer dan een miljoen volgers is de kans groot dat je hem al volgt, en wij zijn groot fan! Met zijn flauwe humor, scherpe inhakers en heerlijke zelfspot weet hij bij ons elke keer weer punten (en een like) te scoren. Ook de snelheid waarmee hij online komt met inhakers is ongekend. Dus mocht jij een van die mensen zijn die de afgelopen jaren onder een steen heeft geleefd, ga Bram Krikke volgen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Nu in te huren voor al uw feesten en partijen 🔥🤸🏻‍♂️

Een bericht gedeeld door Bram Krikke (@bram.krikke) op

 

Pjotr

Als je een beetje van Nederlandse hip-hop houdt, dan is Pjotr echt een must om te volgen! Naast zijn heerlijke muziek zijn de nieuwsoverzichten die hij regelmatig bij radio538 maakt zeker het terugkijken waard. Veel rake zinnen worden met wat humor gebracht! Gewoon zoals we van Pjotr gewend zijn…

 

La Fuente

Ben je naast muziek dol op snelle auto’s? La Fuente neemt je dagelijks mee de weg op in een van zijn racewagens. Hij heeft inmiddels naast zijn rode Ferarri ook de mooiste Porsche van Nederland. En naast deze knallers kon een “dikke BMW” natuurlijk ook niet achterblijven. Kortom: Een en al snelheid op je beeldscherm die je niet wil missen…!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

FUENTE FAMILY, WHICH ONE WOULD YOU TAKE HOME?! 🔥

Een bericht gedeeld door La Fuente (@djlafuente) op

 

Snollebollekes

Wilde gij een gratis snelcursus Brabants? Dan is Snollebollekes de oplossing. Dagelijks een frisse portie Brabants voor gevorderde op je tijdlijn. Met een gezonde dosis humor naar je beeldscherm gebracht. Ook vind je zijn scherpe comments terug onder veel berichten van bijvoorbeeld Dumpert filmpjes. Kijk en gij zult vinden

 

Mr Belt & Wezol

Geniet je meer van de deep- & techhouse, met een vleugje humor tussendoor? Deze mannen maken de lekkerste nummers, mixtapes en remixen terwijl ze de gekste video’s opnemen. Scroll rustig door de tijdlijn van Mr. Belt & Wezol en een uitleg is niet meer nodig.

View this post on Instagram

2020

A post shared by Mr. Belt & Wezol (@mrbeltandwezol) on