Volgende

Jonna Fraser Boeken

Nederhop

Jonna Fraser boeken?

Via StudentEvent kun je Jonna Fraser boeken! 

Na het winnen van de Popprijs met rapcollectief New Wave bestormde Jonna Fraser in 2016 solo de streaming charts. Met zijn hit ‘Do or Die’ in samenwerking met Broederliefde is Jonna Fraser goed voor miljoenen Spotify streams. Maar ook opvolger ‘Ik Kan Je Niet Laten’ werd direct een grote hit. Zijn EP ‘Blessed’ was de derde binnen een jaar en leverde hem een nummer 1 positie op in de albumchart.

Nu een paar jaar verder is Jonna Fraser niet meer weg te denken van de kleine en grote podia. Met optredens op grote festivals als Lowlands en Wish Outdoor staat deze man garant voor een vet optreden. Wanneer jullie Jonna Fraser boeken krijg je een mega energieke show waarin alle hits van Jonna voorbij komen! Naast zijn optredens zit hij ook nog veel in de studio met de meest uiteenlopende artiesten. Houdt hem dus goed in de gaten want de hits blijven komen.

Jonna Fraser boeken? Neem contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van Jonna Fraser op te vragen! Naast het boeken van Jonna Fraser denken wij ook graag mee over de verdere invulling van jullie programma.

Jonna Fraser