Volgende

Kraantje Pappie Boeken

Nederhop

Kraantje Pappie boeken?

Via StudentEvent kun je Kraantje Pappie boeken! Met 1 contactpersoon voor de volledige line-up zorgen wij ervoor dat jij je volledig kunt focussen op de andere onderdelen van het event!

Wie is Kraantje Pappie?

“Feestie!” Deze kreet heeft de Groningse rapper Kraantje Pappie zich eigen gemaakt en staat symbool voor zijn leven de afgelopen 10 jaar. Nadat hij zijn single Waar Is Kraan en zijn debuutalbum Crane uitbracht, leerde het grote publiek Kraantje Pappie kennen. Momenteel is Kraantje Pappie bekend van zijn samenwerkingen met onder andere Bizzey, FeestDJRuud en Bokoesam. Echter zal Kraantje Pappie met een eigen Tour in 2018 Nederland volledig veroveren.  Kortom, wanneer jullie Kraantje Pappie boeken, zal hij met dikke hits als “Feesttent” en “Traag” een ijzersterke liveshow neerzetten!

Kraantje Pappie boeken? Neem contact met ons op om meer informatie, de beschikbaarheid en actuele prijs van Kraantje Pappie op te vragen! Naast het boeken van Kraantje Pappie denken wij graag mee over de verdere invulling van jullie programma. 

Kraantje Pappie