Volgende

3 DJ’s die je stiekem wel kent! Boeken

Misschien niet direct van naam, maar hun muziek zeker wel!

Praia Del Sol boeken
Als echte muziekliefhebber sta je elke week wel een keer in de kroeg. Of in een club. En nu de zomer voor de deur staat, zit ook je mailbox al weer vol met tickets van de dikste festivals. Met andere woorden; jij weet wat er gedraaid wordt in de clubs. Maar de vraag is, ken je de artiesten erachter ook? We hebben 3 dj’s op een rijtje gezet die je misschien niet direct van naam kent, maar hun muziek wel wekelijks door de speakers hoort knallen! Mocht je binnenkort een feestje organiseren, dan zit je met deze mannen op je podium altijd veilig:

 

Praia del Sol

Zijn naam zegt het al; hij is niet gemaakt voor de wintermaanden. Praia del Sol staat voor een uiterst lekkere cocktail van Hitjes, Disco, House, R&B en een flinke scheut zonneschijn. Hij draait al heel wat jaren mee. En door zijn ervaring kiest hij feilloos de dikste hits uit en dompelt ze in een “Praia Del Sol” jasje. Resultaat; super sexy dansbare beats waar de vrouwen bij wegsmelten. Vraag dus de volgende keer bij een dj in jouw favoriete club een plaatje aan van Praia Del Sol. Klik hier om te zien welke opties je hebt…

 

Ziggy Boeken
Ziggy

Hij kreeg het met de paplepel ingegoten. Zijn vader werkte namelijk bijna zijn hele leven voor de radio. Het muzikale virus werd dus al vroeg doorgegeven. En dit gebruikt hij dan ook feilloos in zijn eigen studio. Of het nu een zomerse track is of een guilty pleasure. Deze man maakt er een uiterst dansbare versie van die elke dj in zijn mapje moet hebben. Check als muziekliefhebber eens zijn Soundcloud, wedden dat je een aantal keer op “free download” drukt.

 

Stavros Martina

Last, maar zeker niet je slechtste amigo. Met bijna 40.000 volgers op Soundcloud is zijn naam een graag geziene gast in de playlist van menig dj. Of het nu om een bekende naam als Freddy Moreira of de dj bij jou om de hoek gaat. Ze kennen hem allemaal! Bijna wekelijks dropt deze hitmachine weer een nieuwe remix van dat vergeten “Ohja hier ging ik altijd zo lekker op” hitje.

Stavros Martina boeken

 

Conclusie: Deze mannen zijn de koningen van elke playlist. De Nederlandse dj’s kunnen niet zonder hen. En ik weet zeker dat jij ze ook niet wil missen. Spot je een van deze mannen komende zomer op de festival line-up, ga dan zeker even een dansje wagen! Of boek ze gewoon voor jouw eigen feest ;-)